Husk mig  

HesteMagasinet

HesteMagasinet


I HesteMagasinet 8/2015, der er på gaden  d. 30. juli, kan du bl.a. læse om:
 
 • TEMA - inspiration til stalden:  Hvordan kan stalden indrettes? HesteMagasinet har talt med arkitekten og sælgeren - og samlet inspiration på et hæderkronet svensk heste-etablissement.
 • Bliv klar til at Præstere: Kender du fornemmelsen af, at du og hesten kunne blive verdensmestre på opvarmningsbanen, eller hjemme på træningsbanen - men så snart I kommer ind på banen, så sker der et eller andet, og guldet fortaber sig? Susan Kjærgaard har nogle gode tips til, hvordan du kan få hesten, og dermed også dig selv, til at præstere til stævner
 • Himlen bør vente - uanvendelighedsforsikringen koster hesteliv: Mange heste får ikke tid nok til at komme sig efter en skade. De aflives i stedet og forsikringen udbetales
 • TRÆNINGSSERIE med Severo: Spanske Severo Jurado Lopez er spansk berider ansat hos Helgstrand Dressage, og har bl.a. vundet DV's unghestechampionat to år i træk. I den første artikel i træningsserien rider han hingsten Foxtrot og understreger bl.a. vigtigheden af arbejdet fra jorden - før man sætter sig i sadlen.
 • Endelig Guld!: Interview med den nybagte Danmarksmester i springning, Rikke Haastrup Kristensen, som tror på, at man når længere i ridesporten med flid end med talent .
 • SERIE - Med dyrlægen på arbejde. Mette Uldahl fra Vejle Hestepraksis er også Dansk Ride Forbunds veterinærkonsulent. Hun skriver om hverdagens opgaver som dyrlæge og denne gang handler det om, hvad der skal blive af hesten når den ikke længere er anvendelig som brugsdyr.
 • AVL - Australsk avlerpar besøger Danmark: et australsk avlerpar fra det førende varmblodsstutteri i Australien kom på inspirationsbesøg i Danmark og håbede på at få et embryon med hjem.
 • Hvad tænker din hest mon - Spørg Ditte Young: Telepatør Ditte Young svarer på om hoppen, kaldet Molslinjen, stadig har ondt.
 • Trailertrækkertest: HesteMagasinet har testet den nye Subaru Outback, der bl.a. får topkarakter ( 6 hestesko) for køreegenskaber.
 • IshesteMagasinet: i dette nummer er der 14 sider ekstra til Islandsheste-folket med træningstips, optakt til VM i Herning og interview med en 'konvertit'.
 • Og meget mere!

God læselyst!

HesteMagasinet nr. 9/2015, udkommer i uge 35.

Har du ikke abonnement - Tegn abonnement her - eller se hvor du kan købe bladet

 

Mest læste nyheder

Foto

Himlen bør vente

13.08.2015
Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig ska... > Læs mere

Totilas trukket fra specialen ved EM

14.08.2015
Totilas er trukket fra videre deltagelse ved EM i Aachen – det meddelte den tyske holdleder fred... > Læs mere

Totilas tvivlsom til Specialen

14.08.2015
Giganternes kamp – Totilas vs. Valegro punkterede i Grand Prixen ved EM i Aachen. > Læs mere

Totilas pensioneres

18.08.2015
Efter sidste uges omstridte Grand Prix optræden i Aachen og efterfølgende haltheds-diagnose komm... > Læs mere

Vitalis på danske hænder

22.08.2015
Den eftertragtede hingst Vitalis er købt tilbage til Europa af Lone Bøegh Henriksen fra HP Horse... > Læs mere

HesteMagasinet.dk og HesteMagasinet
udgives af:
HesteMagasinet
Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100 Vejle
Tlf. 33 39 47 00
Redaktion
Chefredaktør: Thomas Bisgaard, tlf. 51 54 76 92
Webredaktør: Louise K. Lindgaard
Salg & kommerciel ledelse
Mediekonsulent: Paw Kim Olsen, tlf. 24 61 15 86